wniosek-o-alimenty_twoje_finanse

Artykuły

więcej artykułów
TelePolska
Do dziewiątej edycji Raportu Odpowiedzialny Biznes w Polsce wpłynęła rekordowa liczba zgłoszeń, TelePolska znalazła się w gronie 117 najlepszych praktyk. Ideą programu SOT je......
2012-01-05 09:41:49

Pyralgina
Lekarze zalecają lek Pyralgina na bóle różnego pochodzenia o dużym nasileniu oraz gorączkę, gdy zastosowanie innych środków jest niewskazane lub nieskuteczne. Pyralgi......
2011-12-22 08:55:17

Serwis Wiem o Zdrowiu - Przebarwienia skóry
Gładka, alabastrowa skóra to marzenie większości z nas. Choć istnieje wiele sposobów, by na co dzień zamaskować przebarwienia, największy komfort i pewność siebie przynosi pozbawiona niedos......
2011-12-21 15:31:11

Serwis Wiem o Zdrowiu - Hemoroidy leczenie
Znana wszystkim nazwa hemoroidy oznacza guzki krwawnicze w okolicach odbytu, których powiększenie definiowane jest jako żylaki odbytu. Guzki krwawnicze dzielimy na wewnętrzne i zewnętrzne. Guzki ......
2011-12-21 09:31:04

TelePolska
TelePolska to niezależny operator telekomunikacyjny, należący do grupy kapitałowej TelePolska notowanej na rynku NewConnect, prowadzonym przez GPW w Warszawie. ...
2011-12-14 08:06:43

więcej artykułów
Wniosek o alimenty

Forum

kiedy skladac pozew (julka)
Już możesz złożyć pozew o alimenty, gdyż jeśli rodzice dziecka nie są małżeństwem, to matka dziecka może żądać od ojca dziecka pokrycia kosztów związanych z ciążą i porodem oraz kosztów swojego utrzymania w ciągu 3 miesięcy w okresie porodu i połogu.
(więcej...)

2
jaka wysokosc alimentow mi sie nalezy (violka)
niedlugo bede mloda matka. jestem na utrzymaniu rodzicow poniewaz nie skonczylam jeszcze liceum. chlopak z ktorym mam dziecko zerwal ze mna kontakt i do niczego sie nie przyznaje. czy mam prawo ubiegania sie o alimenty dla mojego dziecka? termin porodu wypada za 4 miesiace. czy musze sie wstrzymac z wnioskiem do momentu kiedy dziecko sie urodzi czy juz moge sie tym zajac? czego bede potrzebowala do pozytywnego rozpatrzenia mojego wniosku? czy chlopak musi zostac skierowany na badania dna?
(więcej...)

1
Ja przygotować wniosek o alimenty? (Pełnoletni)
Możesz skorzystać z google. Wystarczy, że wpiszesz \"pozew o alimenty\".
(więcej...)

2

Dodaj nowy temat:

Tytuł:
Autor:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest mniejsze: kałuża czy morze?